1 Oct 2022

Eufobia deschide concertele Cannibal Corpse din Cluj si Bucuresti

Citește și

Cannibal Corpse revine in Romania pentru a concerta pe 12 iunie in Form Space din Cluj-Napoca si 13 iunie in clubul Quantic din Bucuresti. Cele doua concerte vor fi deschise de formatia bulgareasca Eufobia.

Eufobia are la activ peste 15 ani de prezenta pe scena, timp au lansat 3 albume de studio, cel mai recent fiind oferit fanilor in 2016. Stilul abordat este death metal, iar profesionalismul lor i-a adus pe scena alaturi de formatii precum Rotting Christ, Vader, Primordial, sau Gorgoroth.

Anul trecut au castigat finala Wacken Open Air Metal Battle din Bulgaria reprezentandu-si tara in cadrul celui mai mare festival de metal din Europa, Wacken Open Air.

Eufobia se numara printre putinele formatii care nu au suferit nicio modificare de componenta. Astfel, inca din 2003 cand au pornit la drum, lineup-ul lor a ramas neschimbat.

Se pun in vanzare doar 1200 de bilete iar la Golden Circle sunt doar 400 de locuri. Concertul are loc in aer liber.

Citeste recenzia concertului Cannibal Corpse in concert la Arenele Romane din Bucuresti!

Cu peste 3 decenii de activitate si o discografie impresionanta de 14 albume al caror continut a starnit numeroase controverse si a modelat in mod incontestabil scena death metal, Cannibal Corpse continua sa-si incante legiunile de fani cu energia caracteristica si raman printre putinele formatii de metal extrem care, in ciuda numeroaselor schimbari in componenta, si-au pastrat neschimbat stilul.

Bazele trupei au fost puse de artisti care deja activau pe scena de death metal, printre acestia numarandu-se Paul Mazurkiewicz, Alex Webster sau Chris Barnes. Acesta din urma avea sa paraseasca formatia in 1995 iar inlocuitorul sau a fost George ‘Corpsegrinder’ Fisher.

Formatia a trecut de-a lungul timpului prin diferite probleme cauzate mai ales de versurile trupei, cativa politicieni americani dorind sa ii interzica cu desavarsire pentru ca ar fi subminat caracterul national al Statelor Unite.

In Australia au fost interzisi timp de 10 ani (1996 – 2006), iar in momentul de fata doar persoanele care au peste 18 ani pot cumpara discurile Cannibal Corpse. Aceeasi problema a fost si in Germania unde nu au avut voie sa cante piesele de pe primle trei albume. In Rusia, din opt concerte sase au fost anulate dupa ce diferite grupuri de religioase au facut tot posibilul sa interzica sustinerea acestora.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Therion a lansat un nou videoclip, Marijin Min Nar!

Therion continua trilogia epica “Leviathan” (2021) si a lansat videoclipul noului single, intitulat “Marijin Min Nar“. “Leviathan II” va aparea...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X