10 Aug 2022

Concert Bullet For My Valentine la Arenele Romane

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Formatia Bullet For My Valentine revine la Bucuresti pentru a sustine un nou concert pe 8 aprilie 2019, la Arenele Romane (cort incalzit). Biletele se pun in vanzare vineri pe 11 ianuarie la ora 10:00 la urmatoarele preturi:

– Golden Circle (fara loc in fata scenei) – 185 lei in earlybird, 205 lei in presale si 220 la intrare + taxe 10 lei.
– Acces General (fara loc, in arena) – 145 lei in earlybird, 165 in presale si 180 la intrare + taxe 10 lei.

Perioada earlybird este limitata la primele 500 de bilete. La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Se pun in vanzare doar 400 de bilete Golden Circle si 1200 de bilete Acces General.

Bullet For My Valentine a fost infiintata in 1998, in orasul Bridgend, din tara Galilor, sub numele initial de Jeff Killed Jack. Dupa cativa ani in care a cantat cover-uri heavy metal si grunge, formatia si-a schimbat numele si a reusit sa obtina un contract cu Sony BMG.

Pe 3 octombrie 2005 au lansat primul album in UK si pe 14 februarie 2006 in Statele Unite. Dupa aceasta lansare si dupa primul disc de aur din SUA, au urmat prezente la festivalul Download si Kerrang! dar si un turneu cu Rob Zombie.

Daca primul album debuta pe locul 128 in Billboard 200, urmatorul, “Scream Aim Fire” lansat pe pe 29 inauarie a debutat direct pe locul 4 iar cel de al treilea material, “Fever” a ajuns pe locul 3 in Billboard 200. Pana in prezent Bulltet for My Valentine a lansat 6 albume, cel mai recent fiind “Gravity”, material lansat pe 29 Iunie 2018.

Pana acum Bullet For My Valentine are 5 discuri de aur si milioane de albume vandute in intreaga lume. De-a lungul vremii au primit numeroase premii de la Metal Hammer si Kerrang!, printre care cea mai buna formatie britanica (2006, 2010), cel mai bun newcomer din Marea Britanie (2005), Best Live Band (2010) si multe altele.

Intrebati ce artisti i-au influentat, acestia au declarat ca printre formatiile care si-au pus amprenta asupra stilului lor muzical se numara Metallica, Slayer si Iron Maiden.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

The Mars Volta a lansat piesa Vigil – Audio

Formatia The Mars Volta revine dupa o lunga pauza, mai exact 10 ani, cu lansarea unui nou album de...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X