30 Jul 2021

Jerry Cantrell (Alice In Chains) a lansat videoclipul noului single, Atone

Jerry Cantrell, chitaristul trupei Alice In Chains, va lansa pe 29 octombrie 2021, noul album solo, intitulat "Brighten". Primul extras pe single care beneficiaza...

Program, reguli de acces si informatii utile pentru concertul Judas Priest

Citește și

Jerry Cantrell (Alice In Chains) a lansat videoclipul noului single, Atone

Jerry Cantrell, chitaristul trupei Alice In Chains, va lansa pe 29 octombrie 2021, noul album solo, intitulat "Brighten". Primul...

Urmareste noul videoclip Leprous, The Silent Revelation

La doi ani de la aparitia albumului “Pitfalls” (2019), formatia norvegiana Leprous va lansa pe 27 august 2021, cel...

Jinjer a lansat videoclipul noului single, Mediator

"Mediator", noul videoclip Jinjer poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul "Wallflowers" ce va fi lansat...
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Formatia Judas Priest revine la Bucuresti pentru a concerta pe 22 iulie 2018, la Romexpo, in cadrul turneului “Firepower”. Battle Beast din Finlanda, Rhemorha din Rusia si Carthagods din Tunisia sunt cele trei trupe care vor canta in deschiderea evenimentului.

Concertul are loc pe platforma 12, in parcarea A de la Romexpo iar accesul se va face prin Parcarea B incepand cu ora 18:00. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

Ultimul concert Judas Priest in Romania a avut tot la Romexpo pe 1 iulie 2015. Grupul britanic se afla in turneul de promovare pentru albumul “Redeemer of Souls”. Te invitam sa citesti recenzia concertului Judas Priest la Bucuresti din 2015.

Program concert Judas Priest la Romexpo:

18:00 – Acces
18:15 – 18:45 – Carthagods (30′)
19:00 – 19:30 – Rhemorha (30′)
19:50 – 20:30 – Battle Beast (40′)
21:00 – 22:30 – Judas Priest

Guest list-ul este valabil 90 de minute de la deschiderea portilor.

1. Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve.
– mancare sau bauturi de orice fel.
– artificii, arme, obiecte periculoase.
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser).
– laptop-uri, ipod-uri, ipad-uri (si orice alt tip de tableta).
– umbrele (in caz ca se anunta ploaie, va rugam sa veniti cu pelerine).
– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil).
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului. La intrare in locatie toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate. Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

2. Jetoane

– In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.
– Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida.
– Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal.

3. Accesul copiilor

– Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.
– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.
– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete si bratari

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
– Posesorii de bilete la categoriile A, B si C vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria D nu vor primi bratara la acces.
– Categoria A – locuri pe scaune, in tribuna VIP, categoria este limitata la 700 de bilete. Locurile la categoria A se ocupa in ordinea sosirii si nu sunt numerotate. Posesorii de biletele la categoria A au acces si la categoriile B, C si D.
– Categoria B – in picioare, in fata scenei. Categoria este limitata la 2500 de bilete pentru confortul publicului iar posesorii de biletele la categoria B nu au acces la categoria A, dar au acces la categoriile C si D.
– Categoria C – in picioare in spatele categoriei B. Posesorii de bilete la categoria C nu au voie sa intre la categoriile A si B, dar au voie la categoria D.
– Categoria D – in picioare in spatele categoriei D. Posesorii de bilete la categoria D nu voie sa intre la nicio alta categorie.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele articole

Jerry Cantrell (Alice In Chains) a lansat videoclipul noului single, Atone

Jerry Cantrell, chitaristul trupei Alice In Chains, va lansa pe 29 octombrie 2021, noul album solo, intitulat "Brighten". Primul...

Urmareste noul videoclip Leprous, The Silent Revelation

La doi ani de la aparitia albumului “Pitfalls” (2019), formatia norvegiana Leprous va lansa pe 27 august 2021, cel de-al 7-lea album intitulat “Aphelion“....

Jinjer a lansat videoclipul noului single, Mediator

"Mediator", noul videoclip Jinjer poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul "Wallflowers" ce va fi lansat pe 2 august 2021, sub...

Dream Theater lanseaza un nou album, A View From The Top Of The World

Dream Theater, una dintre cele mai influente trupe de rock din toate timpurile, se intoarce in 2021 cu cel de-al 15-lea album de studio. Intitulat...

Ex Deo a lansat clipul Boudicca (Queen Of The Iceni) – Lyric Video

Ex Deo a dat publicitatii un lyric video pentru piesa "Boudicca (Queen Of The Iceni)", invitata speciala fiind solista Brittney Slayes de la formatia...
- Advertisement -

Articole similare

- Advertisement -
X