Abigail, Aeonian Sorrow, Crimena si Distorted Force concerteaza la Metal Gates Festival

33

Abigail, Aeonian Sorrow, Crimena si Distorted Force sunt noile trupe confirmate pentru Metal Gates Festival. Evenimentul, organizat de Final Step Productions, incearca sa aduca un aer proaspat in scena romaneasca de metal, editia din acest an se va desfasura in perioada 16 – 18 noiembrie in clubul bucurestean Quantic.

Abigail, una dintre cele mai cunoscute trupe de doom-death metal din Romania, se va intoarce la editia din acest an, promitand o multime de surprize care vor fi dezvaluite foarte curand. Trupa lucreaza la viitorul material discografic si cauta in nou baterist.

Aeonian Sorrow este o trupa noua, infiintata in 2015, de Gogo Melone (Luna Obscura), care a lansat albumul de debut, “Into The Eternity A Moment We Are”, in martie 2018.

Crimena va lansa oficial ultimul EP, intitulat “Revelations”, in toamna si va urca pe scena Metal Gates Festival prezentand atat piesa noi cat si vechi.

Distorted Force, trupa de metal greu / progresist din Salonic, Grecia, va fi prezenta pentru prima data pe teritoriul Romaniei, prezentand cel mai nou album “Curves of Sidereal Cosmos”. Cel de-al 3-lea album a fost lansat in luna mai 2018, iar principala lor influenta este Fates Warning.

Bilete Metal Gates Festival 2018:

150 lei (Abonament valabil trei zile)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.