Vulture Industries si Helheim, alaturi de Madder Mortem, vor sustine pe data de 25 aprilie 2019, un concert in Bucuresti, in Club Quantic, iar pe 26 aprilie 2019 in Cluj-Napoca, in Flying Circus.

Helheim, ajunge pentru prima data la Bucuresti si Cluj-Napoca in timp ce Vulture Industries revine dupa ce a sustinut, in 2017, primele concerte foarte bine primite de fanii din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Pret bilete concert club Quantic, Bucuresti:

59 lei – Earlybird (pret pentru primele 100)
69 lei – Presale (pret pana pe 24 aprilie, inclusiv)
85 lei – Acces (pret in ziua evenimentului, atat online cat si la intrare)

Pret bilete concert Flying Circus, Cluj-Napoca:

49 lei – Earlybird (pret pentru primele 100)
59 lei – Presale (pret pana pe 25 aprilie, inclusiv)
75 lei – Acces (pret in ziua evenimentului, atat online cat si la intrare)

Biletele sunt disponibile exclusiv prin wAmBilet.ro. Copiii cu varsta pana in 7 ani au acces gratuit – cu insotitor posesor de bilet valabil. Copiii cu varsta peste 7 ani ai pana in 16 ani au nevoie de bilet la pret intreg si de insotitor posesor de bilet valabil.

Vulture Industries (Avant-garde / Progressive Metal), si-a inceput activitatea in 1998 in Bergen (Norvegia) sub denumirea de Dead Rose Garden, iar in 2003 au decis sa treaca la actuala denumire. Vulture Industries si-a format o baza de fani in Romania cu ocazia concerteleor pe care trupa le-a avut in anii precedenti, fapt pentru care tara noastra nu a fost ocolita cu ocazia acestui nou turneu al trupei.

Helheim, pionierii metal-ului norvegian viking, a fost fondata in 1992 de catre V’gandr (bas, vocal) si H’grimnir (chitara, vocal), la care s-a alaturat si bateristul Hrymr. Pentru configuratia actuala a trupei, in anul 2008 li se alatura chitaristul Noralf (guitar). Trupa a inceput sa cante mai intai pe la festivaluri locale, lansand demo-ul lor de debut in 1993, distribuit doar in Norvegia.