26 Sep 2020

Asculta noua piesa Sodom, Sodom & Gomorrah – Lyric Video

Veteranii de la Sodom, cu o cariera muzicala de aproape 40 de ani, vor lansa pe 27 noiembrie 2020, cel de-al 16-lea album de...

Concert Keep of Kalessin, Shade Empire si Skinned in Cluj Napoca

Citește și

Asculta noua piesa Sodom, Sodom & Gomorrah – Lyric Video

Veteranii de la Sodom, cu o cariera muzicala de aproape 40 de ani, vor lansa pe 27 noiembrie 2020,...

Asculta noua piesa My Dying Bride, A Secret Kiss

Formatia britanica My Dying Bride (doom metal) a lasat un lyric video pentru piesa "A Secret Kiss", melodie ce...

Bruce Springsteen a lansat clipul Ghosts – Lyric Video

La doar un an de la aparitia discului “Western Stars“, cantaretul american Bruce Springsteen, supranumit “The Boss“, va lansa...
RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Keep of Kalessin, Shade Empire si Skinned revin in Romania intr-un concert de metal extrem, pe 22 iunie 2019 in clubul Flying Circus din Cluj-Napoca. Biletele sunt disponibile, in numar limitat (primele la un pret promotional) prin AmBilet.ro.

Biletele concert Keep of Kalessin, Shade Empire si Skinned

49 lei – Earlybird (pret pentru primele 50)
59 lei – Presale (pret pana pe 21 iunie, inclusiv)
65 lei – Acces (pret in ziua evenimentului, atat online cat si la intrare)

Keep of Kalessin este o trupa de metal extrem din Norvegia formata in 1995 si se intorc in Romania dupa opt ani. Desi n-a fost niciodata foarte comerciala, cu sase albume de studio si trei EP-uri, a reusit sa ajunga printre cele mai apreciate trupe norvegiene. Trupa primeste critici pozitive din partea publicatiilor media si din partea altor artisti datorita stilului muzical divers, dar totodata unic, combinand thrash, black, symphonic si melodic death metal. Keep of Kalessin socheaza lumea cand participa la Eurovision in 2010, reusind sa ajunga pe locul al treilea. Stilul lor muzical este mai tarziu descris ca “epic extreme metal”.

De-a lungul a mai bine de douazeci de ani de activitate, formatia concerteaza alaturi de nume faimoase ca Dying Fetus, Behemoth, Dimmu Borgir, Sepultura, Samael, Morbid Angel sau Amon Amarth, iar chitaristul si vocalistul Obsidian C. a fost chitarist pentru Satyricon intre 2003 si 2007.

Shade Empire revin si ei dupa concertul sustinut in cadrul Maximum Rock Festival din 2017. Formatia ia nastere in 1999 in Finlanda si dupa doar 3 demouri semneaza cu Avantgarde Records, iar in 2004 lanseaza primul album, “Sinthetic”. Cinci albume mai tarziu, trupa inca evolueaza si continua sa uimeasca publicul cu fiecare piesa lansata.

Shade Empire dezvolta propriul stil muzical: chitara agresiva, sintetizatoare, aranjamente ingenioase combinate cu electronica, tobe devastatoare, bass complex si voci care vin direct din strafundurile iadului, asa cum zice pagina lor de Facebook.

Skinned s-a format in 1995 in Fort Collins, Colorado. Alti pasionati de metal extrem, Skinned aduc in scena death metalului o combinatie de chitara agresiva, hyper blasturi, o bucatica de dark doom si un iz de black metal “grotesc”.

De la primul demo din 1996, “Army of The Dead”, pana la al saptelea album lansat in 2018, “Shadow Syndicate”, Skinned continua sa experimenteze si sa-si evolueze propriul stil muzical si ne vor vizita din nou la mai putin de un an de la ultimul concert sustinut in Bucuresti.

Skinned a concertat peste tot in lume alaturi de nume ca Defeated Sanity, Kataklysm, Incantation, Cephalic Carnage, Whitechapel sau Havok.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Ultimele articole

Asculta noua piesa Sodom, Sodom & Gomorrah – Lyric Video

Veteranii de la Sodom, cu o cariera muzicala de aproape 40 de ani, vor lansa pe 27 noiembrie 2020,...

Asculta noua piesa My Dying Bride, A Secret Kiss

Formatia britanica My Dying Bride (doom metal) a lasat un lyric video pentru piesa "A Secret Kiss", melodie ce este inclusa pe noul EP-ul,...

Bruce Springsteen a lansat clipul Ghosts – Lyric Video

La doar un an de la aparitia discului “Western Stars“, cantaretul american Bruce Springsteen, supranumit “The Boss“, va lansa pe 23 octombrie 2020, noul...

Videoclip nou Marilyn Manson, Don’t Chase The Dead

“Don’t Chase The Dead”, noul videoclip Marilyn Manson poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “We Are Chaos”, cel de-al 11-lea...

Programul si regulamentul concertului Akral Necrosis din club Quantic

Akral Necrosis lanseaza cel de-al treilea album de studio, intitulat “The Greater Absence”, pe 25 septembrie 2020, in cadrul unui concert special, singurul pe...
- Advertisement -

Articole similare

- Advertisement -
X