Doomnezeu a lansat piesa Stavriloborg (feat. Fulmineos)

28

Doomnezeu a lansat piesa Stavriloborg (feat. Fulmineos) pe care o puteti asculta mai jos.

O poveste de groază scrisă în sângele păcătoșilor. În anul 1898, șapte călugări de la mănăstirea de lângă Stăvrileni au dispărut fără urmă, după ce oamenii din sat i-au văzut ducând fiare, țevi și tone de cărbune sus spre schit. Singurul lucru pe care îl mai știu sătenii sunt urletele de groază care s-au auzit până jos în vale odată cu căderea întunericului. În acea noapte în sat, un prunc s-a născut dând lapte de vrăjitoare.

Fulmineos este un monstru sacru al muzicii spirituale românești cunoscut pentru proiectele Argus Megere, Ordinul Negru, Kultika și multe altele. El ne-a arătat întunericul de la capatul tunelului, nouă și multor altora. Părțile sale vocale au fost cheia de boltă a acestei cântări și suntem profund onorați că a colaborat cu noi!

Mulțumim de asemenea Sfântului Trompetru pentru goarnele îndurerate, lui Dalilagama pentru vocile de parte femeiască, lui Irod cel Mic pentru sfârșitul minunat cântat la pian, și lui OQ Roșu pentru clapele de groază!

Fericiți cei ce doresc să asculte live noua cântare, căci Doomnezeu pornește în această primăvară în Turneul Patimilor, care va poposi în următoarele lăcașe:

23 Aprilie – Cluj-Napoca – Flying Circus
24 Aprilie – Iași – Underground
25 Aprilie – Buzău – La Felinare
27 Aprilie – Galați – Versus
28 Aprilie – București – Expirat