Urmareste noul videoclip Chelsea Wolfe, Everything Turns Blue!


Everything Turns Blue”, noul videoclip Chelsea Wolfe poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe cel de-al 7-lea album al cantaretei americane, “She Reaches Out To She Reaches Out To She“, ce va fi lansat 9 februarie 2024, sub egida Loma Vista.

Tracklist “She Reaches Out To She Reaches Out To She”:

1. Whispers in the Echo Chamber
2. House of Self-Undoing
3. Everything Turns Blue
4. Tunnel Lights
5. The Liminal
6. Eyes Like Nightshade
7. Salt
8. Unseen World
9. Place in the Sun
10. Dusk