Soen va sustine doua concert in Romania, in Bucuresti si Cluj Napoca!

32

Soen, supergrupul suedez de progressive metal, se întoarce anul acesta în România pentru două show-uri extraordinare. Onorând promisiunea făcută fanilor la Posada Rock 2023, Soen va concerta la Quantic în București pe 24 octombrie și la FORM Space în Cluj-Napoca pe 25 octombrie 2024.

Biletele early-bird sunt disponibile pe iabilet.ro la prețul de numai 100 de lei (plus taxe).

Înființat în 2010 de foști membri ai unor trupe precum Opeth sau Testament, Soen a rupt toate topurile de specialitate cu mixul unic de chitări heavy, voce melodioasă, ritmuri complicate și clape atmosferice. În ultimii ani, trupa a avut o ascensiune fulminantă, cu turnee pe tot globul, show-uri sold-out și din ce în ce mai mulți fani.

Memorial”, cel mai recent produs discografic de studio, a fost lansat anul trecut, chiar în ziua în care a Soen a concertat la Posada Rock, fiind declarat discul anului de prestigioasa revistă Metal Hammer. Turneul european de promovare a albumului s-a bucurat de un succes enorm, multe dintre concerte fiind sold-out. În martie 2024, Soen pleacă în a doua parte a turneului ”Memorial”, cu peste 50 de show-uri în Europa, America de Sud și America de Nord.

Cele două show-uri Soen din România sunt organizate de Asociația Rock Culture, promoterul Posada Rock Festival.