Concert The Smile (Thom Yorke, Johnny Greenwood, Tom Skinner) la Arenele Romane!

37

The Smile, trupa lui Thom Yorke si a lui Johnny Greenwood (Radiohead) alaturi de Tom Skinner la tobe, canta pe 17 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. Invitat in deschidere este britanicul James Holden.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– Premium (cu loc in zonele K si E) – 359 lei in earlybird, 389 lei in presale si 450 la intrare
– Teren (pe teren, fara loc, in fata scenei) – 299 lei in earlybird, 319 in presale si 350 la intrare
– Acces General (cu loc in Arena mai putin in zonele K si E) – 259 lei in earlybird, 279 lei in presale si 310 lei la intrare

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

The Smile este proiectul pornit de Thom Yorke si Johnny Greenwood, amandoi membrii Radiohead. Acestora li s-a alaturat la tobe Tom Skinner. Muzical, The Smile este greu de catalogat, avand influente din diferite genuri muzicale care se contopesc intr-un tot unitar. De la Afrobeat la muzica electronica, la prog rock sau chiar punk, The Smile este cu adevarat o experienta muzicala care holsitic s-ar defini ca art rock.

In prezent au un album lansat, “A Light for Attracting Attention“, material care a ajuns in top 5 in UK si pe locul 19 in Statele Unite. Pe 26 ianuarie 2024, urmeaza un nou album, “Wall of Eyes“.