SoundArt Festival se desfasoara in luna aprilie 2024!

75

SoundArt Festival revine in 2024, cu a 5-a editie, dar si cea mai diversa de pana acum, pe 26 si 27 aprilie in Quantic Club din Bucuresti. Hexvessel din Finlanda vor prezenta cel mai recent album, “Polar Veil”, lansat in Septembrie 2022, iar alaturi de ei confirma prezenta si berlinezii de la Earthship (GER), proiectul de sludge/stoner rock al tobosarului The Ocean, Gunshee (RO), Doomsday Astronaut (RO)si Krishna (Malta). Mai multe trupe vor fi anuntate in perioada urmatoare.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte de presale:

– Oferta abonament early bird: abonamente la 150 de lei pana pe 11 decembrie.
– Oferta abonament presale: abonamente la 180 de lei pana in prima zi a festivalului.
– Abonament la pret intreg pe 26 si 27 aprilie – 200 de lei.

Ajuns la a 5-a editie, SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

SOUNDART FESTIVAL nu este un festival al trupelor care canta dupa o anume reteta muzicala de succes. Te surprinde cu elemente personale, se reinventeaza in timp, e in cautare continua si nu se refera doar la muzica, ci inclusiv la alte tipuri de arta. Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, nume ce poarta publicul prin calatorii muzicale de calitate, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul.