ARTmania Festival se desfasoara in ultimul week-end din iulie 2024!

7

Cea de-a 17-a editie a festivalului ARTmania va avea loc in perioada 26 – 28 iulie 2024, si ii va aduce pe scena din Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului pe unii dintre cei mai cunoscuti artisti.

Primele abonamente sunt disponibile, in numar limitat, la un pret special de 290 lei + 6.56 lei comision emitere bilet, pe artmaniafestival.ro.

Inca de la inceputuri, ARTmania a fost gandita ca o platforma culturala menita sa ofere publicului cat mai multe evenimente si moduri de a experimenta forme variate de expresie artistica, precum: concerte, expozitii, lansari de carte sau proiectii de film. Acest spatiu comun de intalnire al artistilor si publicului la nivelul sunetului, culorilor, imaginilor sau literelor, gazduit de Piata si de cetatea medievala, creeaza spatiul de poveste si magia care reprezinta, in esenta, spiritului festivalului.

Fiind cel mai longeviv festival rock din Romania si una dintre marcile cu cea mai indelungata traditie de pe scena culturala regionala, ARTmania si-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept indraznet si al unui ambient special: Piata Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetati medievale din Estul Europei.