Bleed from Within canta alaturi de Amon Amarth la Romexpo!

35

Scotienii de la Bleed from Within sunt invitati pe 1 iulie 2023, la Romexpo unde vor canta alaturi de Amon Amarth.

Bleed from Within vin din Glasgow, Scotia, si activeaza pe scena din 2005. Treptat au devenit un etalon al scenei metalcore, sound-ul lor evoluand si maturizandu-se in acelasi timp cu albumele lansate. Pana in momentul de fata, trupa a lansat sase materiale de studio, cel mai recent, intitulat ‘Shirne’, fiind oferit fanilor anul trecut.

Chiar daca genul muzical abordant este predominat metalcore, in piesele formatiei se regasesc influente de groove sau melodic death metal, chiar si deathcore in primele compozitii. Printre formatiile care si-au pus amprenta asupra muzicii Bleed from Within se numara Pantera, Lamb of God, Machine Head sau Suicide Silence.

Biletele se pot achizitiona de pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– VIKINGS (A) – fara loc in fata scenei – 229 lei earlybird (primele 500) de bilete, 249 de lei in presale si 300 de lei la intrare – SOLD OUT.
– GUARDIANS (B) – fara loc, in spatele categoriei A – 159 lei earlybird (primele 200 de bilete), 179 de lei in presale si 200 de lei la intrare.
– RAVENS (C) – fara loc, in spatele categoriei B – 99 de lei earlybird (primele 200 de bilete), 119 lei in presale si 150 de lei la intrare.
– PREMIUM – 399 lei – Pe platforma la inaltime aproape de scena, cu bar si acces separat.

Posesorii de bilete PREMIUM au acces in toate categoriile de bilete.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet.

Se pun in vanzare in 9500 de bilete – cate 3000 de fiecare categorie si 500 la categoria Premium.
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.