Sodom concerteaza la Posada Rock 2023!

143

Sodom, trupa veterana a thrash metalului ”Made in Germany”, e primul headliner confirmat pentru festivalul Posada Rock 2023, care va avea loc in perioada 1-3 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Alte nume mari internaționale în recital vor fi anunțate în perioada următoare. Nu va lipsi competiția în care 10 trupe din underground vor concura pentru premii consistente, Posada Rock având statutul de cel mai important festival concurs din țară.

Abonamentele, in numar de 5.000 de bucati, sunt disponibile pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

– PRESALE 1 – 700 de abonamente la prețul de 245 de lei până pe 1 ianuarie 2023.
– PRESALE 2 – 1.000 de abonamente la prețul de 295 de lei până pe 1 mai 2023.
– NORMAL – 3.000 de abonamente la prețul de 345 de lei până pe 1 septembrie 2023.

În cazul în care evenimentul nu va fi SOLD-OUT, pe perioada festivalului vor fi disponibile la intrare abonamente și bilete pentru o zi la prețuri care vor fi anunțate cu câteva zile înainte. La toate prețurile de mai sus se adaugă comisionul de ticketing.

Sărbătorind anul acesta 4 decenii de activitate, Sodom se află în plutonul fruntaș al genului thrash, păstrând energia debordantă care i-a caracterizat stilul de la debut până în zilele noastre. Construită în jurul lui Tom Angelripper, liderul formației, cariera trupei însumează nu mai puțin de 17 albume de studio, iar ”Agent Orange” (1989) este considerat unul dintre cele mai bune albume de metal din istorie, aflându-se în topurile unor publicații prestigioase, precum Rolling Stone sau Rock Hard. În plus, stilul Sodom a influențat multe trupe cunoscute în lumea metalului extrem, de la Cannibal Corpse și Obituary la Sepultura.

De curând, trupa a lansat materialul aniversar ”40 Years At War – The Greatest Hell Of Sodom”, care conține versiunile reînregistrate ale câte unei piese de pe fiecare album. ”Am tras fiecare piesă fără să o schimbăm: în aceeași tonalitate, cu versurile originale. Suntem muzicieni mai buni decât eram atunci, așa că noile versiuni sună mai închegat și mai actual”, declară Tom Angelripper, care adaugă: ”Dacă vreți să trageți o concluzie a ultimelor 4 decenii, cam asta ar fi: după 40 de ani suntem încă aici!”.