Concert Depeche Mode pe Arena Nationala din Bucuresti!

12

Depeche Mode revine la Bucuresti pe 26 iulie 2023,pe Arena Nationala. Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori” si este organizat de Emagic.

Biletele vor fi disponibile incepand de vineri, 7 octombrie 2022, ora 10:00, pe iabilet.ro si in reteaua iaBilet.

Fanii Depeche Mode inscrisi pe iaBilet AU ACCES LA PRESALE INCEPAND CU 5 OCTOMBRIE, ORA 10:00, cu ajutorul codului primit pe email.

Depeche Mode, inclusi in 2020 pe lista “Rock & Roll Hall of Fame”, au anunat astazi, in cadrul unei conferine de presa susinute la Berlin, lansarea unui nou album, urmata de un turneu mondial. Cel de-al cinsprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele de “Memento Mori’’ si se va lansa in primavara lui 2023.

Discutand despre Memento Mori, Martin Gore a declarat: “Am inceput lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioada. Dupa pierderea lui Fletch, am decis sa continuam, fiind convinsi ca el asta si-ar fi dorit, iar acest lucru nu a facut decat sa confere proiectului o semnificaie aparte”.

“Lui Fletch i-ar fi placut la nebunie acest album. Suntem nerabdatori sa impartim acest material cu voi i de abia ateptam sa vi-l prezentam live in concertele de anul viitor” – a adaugat Dave Gahan.

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode si primul dupa mai bine de cinci ani. Cel mai recent si cel mai indelungat turneu Depeche Mode – “Global Spirit Tour” (2017-2018) – peste 130 de concerte – a adus trupa in fata a peste 3 milioane de fani, atat in Europa, cat si in America de Nord.