Concert Placebo la Romexpo, Bucuresti: Program si reguli de acces!

168

Placebo, una dintre cele mai apreciate si influente formatii ale ultimelor decenii, revine la Bucuresti pe 13 iulie 2022, in Parcarea C de la Romexpo. Black Magic Trees si Red Roll vor deschide showul, ambele trupe fiind din Italia.

Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expozitiei, incepand cu ora 18:00 iar concertele incep de la ora 19:00. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

Poze concert Placebo la Arenele Romane gasiti in galeria foto de pe RockStage!

Program concert Placebo la Romexpo:

Open Doors 18:00
Red Roll 19:00 – 19:30
Black Magic Trees 20:00 – 20:45
Placebo 21:15 – 23:00

Guest list-ul este valabil 90 de minute de la deschiderea portilor.

Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve.
– mancare sau bauturi de orice fel.
– artificii, arme, obiecte periculoase.
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser).
– umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine).
– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil).
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
– animale de companie.
– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate. Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice. La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.

Accesul Copiilor

– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.
– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.
– Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Categorii de bilete si bratari

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
– Posesorii de bilete la categoriile VIP, Special K (A) si Meds (B) vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la Bitter End (C) nu vor primi bratara la acces.
– Categoria VIP – aproape de scena, pe platforma la inaltime, cu locuri la canapele si bar separat.
– Special K (A) – in picioare, in fata scenei; posesorii de biletele la Special K (A) au voie si in categoriile Meds (B) si Bitter End (C) dar nu au voie la Categoria VIP.
– Meds (B) – in picioare in spatele categoriei Special K (A). Posesorii de bilete la categoria Meds (B) nu au voie sa intre la categoria VIP si categoria Special K (A), dar au voie la categoria Bitter End (C).
– Bitter End (C) – in picioare in spatele categoriei Meds (B) . Posesorii de bilete la categoria C nu voie sa intre la nicio alta categorie.

Bilete concert Placebo la Romexpo:

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

Presale:

Special K – 329 lei
Meds – 259 lei
Bitter End – 159 lei

La acces:

Special K – 350 lei
Meds – 290 lei
Bitter End – 180 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in presale se adauga comisionul de emitere bilet de 15 lei