24 Mar 2023

ARTmania Festival se desfasoara in ultimul week-end din iulie 2023!

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Cea de-a 16-a editie a festivalului ARTmania va avea loc in perioada 28 – 30 iulie 2023, si ii va aduce pe scena din Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului pe unii dintre cei mai cunoscuti artisti.

Primele abonamente sunt disponibile, in numar limitat (500 bucati) si la un pret special de 304.50 lei, pe artmaniafestival.ro.

La editia din acest an la ARTmania Festival 2022, au concertat Transatlantic, Alternosfera, Stoned Jesus, Bucovina (ziua 1), Meshuggah, Cult of Luna, Leprous, The Vintage Caravan, Taine (ziua 2), Mercyful Fate, Testament, The Pineapple Thief si Dordeduh (ziua 3)!

Poze din prima zi a Festivalului ARTmania 2022!

Poze din a doua zi a Festivalului ARTmania 2022!

Poze din a doua zi a Festivalului ARTmania 2022!

Inca de la inceputuri, ARTmania a fost gandita ca o platforma culturala menita sa ofere publicului cat mai multe evenimente si moduri de a experimenta forme variate de expresie artistica, precum: concerte, expozitii, lansari de carte sau proiectii de film. Acest spatiu comun de intalnire al artistilor si publicului la nivelul sunetului, culorilor, imaginilor sau literelor, gazduit de Piata si de cetatea medievala, creeaza spatiul de poveste si magia care reprezinta, in esenta, spiritului festivalului.

Fiind cel mai longeviv festival rock din Romania si una dintre marcile cu cea mai indelungata traditie de pe scena culturala regionala, ARTmania si-a conturat propria identitate prin intermediul unui concept indraznet si al unui ambient special: Piata Mare a uneia dintre cele mai frumoase cetati medievale din Estul Europei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Vulture Industries a lansat videoclipul noului single, New Lords of Light!

Norvegienii de la Vulture Industries (avant-garde / progressive metal) au lansat videoclipul piesei "New Lords of Light", inclusa pe...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img