Concert Dream Theater si Devin Townsend: Program si reguli de acces!

48

Dream Theater, una dintre cele mai influente trupe de rock din toate timpurile, va concerta pe 29 mai 2022, la Arenele Romane din Bucuresti. Invitatul special in cadrul turneului este artistul canadian Devin Townsend.

Turneul “Top of the World Tour Europe 2022” promoveaza cel de-al 15-lea album de studio, intitulat “A View From The Top Of The World“, materialul ce a fost lansat pe 22 octombrie 2021.

Program concert Dream Theater si Devin Townsend la Arenele Romane:

Acces public 18.00
Devin Townsend 19.30 – 20.30
Dream Theater 20.45 – 22.45

Reguli de acces:

– Copiii cu varsta pana in 7 ani au acces gratuit – cu insotitor posesor de bilet valabil.
– Copiii cu varsta peste 7 ani si pana in 16 ani au nevoie de bilet la pret intreg si de insotitor.

– Biletul este valabil in format electronic, descarcat de pe email direct pe telefonul mobil sau printat la o rezolutie buna pentru scanarea cu usurinta a codului QR si implicit a permite accesul in locatia evenimentului.
– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa.
– Nu instrainati biletul in forma fizica sau electronica si nu trimiteti catre alte persoane emailul prin care ati ajuns in posesia biletului, deoarece doar prima persoana care prezinta in ziua evenimentului un cod de bilet valabil va avea acces la eveniment. AmBilet.ro si organizatorii nu vor despagubi persoanele care prezinta bilete ce nu sunt valabile, scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.
– Detinatorul biletului este obligat sa respecte toate regulile impuse de legislatia in vigoare in ceea ce priveste organizarea de evenimentele, inclusiv a controlului corporal facut de catre organele de securitate abilitate pentru accesul in locatia evenimentului.
– La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate
– Biletele din zona Golden si Tribuna vor fi preschimbate la acces cu bratari ce trebuie purtate pe toata perioada evenimentului. Ruperea sau deteriorarea acestora duce automat la excluderea din aceste zone speciale de eveniment.
– Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolul poate include lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Este interzis accesul in zona de concert cu:

– sticle, conserve.
– mancare sau bauturi de orice fel.
– artificii, arme, obiecte periculoase.
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser).
– umbrele (in caz de ploaie va rugam sa folositi pelerinele).
– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil).
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
– animale de companie.
– persoanele cu probleme de ordin medical sunt rugate sa detina asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii nu stocheaza si nu pazesc obiectele interzise prezentate in lista de mai sus (retinute la acces), pe durata evenimentului!

Important:

– Produsele de la bar (apa, suc, alcool) se pot achizitiona doar cu jetoane (in valoare de 10 lei) ce pot fi achizitionate din interiorul locatiei. Jetoanele nu sunt returnabile.
– In zona evenimentului organizatorii au pregatit o zona speciala pentru produse fast food.