24 Mar 2023

Red Hot Chili Peppers a lansat o noua piesa, Poster Child – Audio

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Red Hot Chili Peppers a lansat un nou single, intitulat “Poster Child”. Piesa este inclusa pe albumul “Unlimited Love” ce va aparea pe 1 aprilie 2022, sub egida Warner.

Primul album cu John Frusciante, dupa aparitia discului “Stadium Arcadium” (2006), este produs de Rick Rubin care a mai colaborat cu Red Hot Chili Peppers la “Blood Sugar Sex Magik” (1991), “Californication” (1999), “By The Way” (2002) si “Stadium Arcadium”.

Tracklist “Unlimited Love”:

01. Black Summer
02. Here Ever After
03. Aquatic Mouth Dance
04. Not The One
05. Poster Child
06. The Great Apes
07. It’s Only Natural
08. She’s A Lover
09. These Are The Ways
10. Whatchu Thinkin’
11. Bastards Of Light
12. White Braids & Pillow Chair
13. One Way Traffic
14. Veronica
15. Let ‘Em Cry
16. The Heavy Wing
17. Tangelo

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Vulture Industries a lansat videoclipul noului single, New Lords of Light!

Norvegienii de la Vulture Industries (avant-garde / progressive metal) au lansat videoclipul piesei "New Lords of Light", inclusa pe...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img