26 May 2022
spot_img

A murit cantaretul american Meat Loaf

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Cantaretul si actorul american Meat Loaf a murit la varsta de 74 de ani. Anuntul a fost facut de familia artistului pe pagina acestuia de Facebook.

Meat Loaf s-a nascut pe 27 septembrie 1947, iar albumul sau “Bat Out Of Hell“, lansat in 1977, este unul dintre cele mai bine vandute materiale discografice din toate timpurile, cu peste 43 de milioane de copii vandute pe plan mondial.

Albumele sale, printre care se remarcă trilogia “Bat Out of Hell“, “Bat Out of Hell II: Back into Hell“ si “Bat Out of Hell III: The Monster is Loose“, s-au vandut in peste 80 de milioane de copii.

Unul dintre cele mai cunoscute cantece din repertoriul sau este “I’d Do Anything for Love“, pentru care rockerul american a fost recompensat cu un premiu Grammy. Meat Loaf a jucat si in cateva filme de succes, precum “The Rocky Horror Picture Show“ (1975), “Fight Club“ (1999) si “The 51st State“ (2002) dar si in cateva seriale TV – “Monk“, “Glee“, “South Park“, “Dr. House“ si “Tales from the Crypt“.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Karl Sanders (Nile) a lansat melodia The Sun Has Set on the Age of Man

Dupa o pauza de 13 ani, Karl Sanders, liderul trupei Nile (technical death metal), va lansa un nou album...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X