Fleshgod Apocalypse si Omnium Gatherum vor sustine doua concerte in Romania

4

Formatia italiana Fleshgod Apocalypse va sustine un turneu prin Europa in perioada septembrie – noiembrie 2022. Initial, trupa Ex Deo a fost invitata sa participe in cadrul acestui turneu programat initial pentru 2021 (reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus pentru 2022) insa, din motive ce tin strict de formatie, prezenta acesteia pe scena nu va mai fi posibila in cadrul acestui turneu.

Noua formatie invitata sa se alature italienilor de la Fleshgod Apocalypse pentru turneul din 2022, este Omnium Gatherum, din Finlanda.

Cele doua concerte vor avea loc pe 22 octombrie 2022, in club Quantic din Bucuresti si 23 octombrie 2022, in clubul Form Space din Cluj-Napoca. Pe scena vor mai evolua formatiile Chaoseum (Elvetia) si Irony Of Fate (Elvetia).

Biletele online sunt disponibile prin AmBilet.ro la urmatorele preturi:

Presale 1 ( 50 bucati) = 69 lei
Presale 2 (disponibile pana in preziua evenimentului) = 79 lei
Normal Acces (disponibile in ziua evenimentului) = 85 lei

La preturile de mai sus se adauga taxa de ticketing de 6 lei / bilet.

Biletele achizitionate pana in acest moment raman valabile pentru noile date de concert. Persoanele care doresc rambursarea biletelor achizitionate o pot face in termen de 30 de zile, respectiv pana pe data de 20 noiembrie 2022, printr-un email trimis la contact@ambilet.ro.