Devin Townsend canta alaturi de Dream Theater la Bucuresti

432

Dream Theater, una dintre cele mai influente trupe de rock din toate timpurile,va concerta pe 29 mai 2022, la Bucuresti.

Turneul “Top of the World Tour Europe 2022” promoveaza cel de-al 15-lea album de studio, intitulat “A View From The Top Of The World“, materialul ce a fost lansat pe 22 octombrie 2021. Invitatul special în cadrul turneului este artistul canadian Devin Townsend.

Biletele pot fi achizitionate de pe AmBilet.ro la urmatoarele preturi:

– 179lei – Acces General Presale 1 (300 de bucăți)
– 219lei – Acces General Presale 2
– 250lei – Acces General (preț în ziua evenimentului)
– 259lei – Golden Presale 2
– 290lei – Golden (preț în ziua evenimentului)
– 299lei – Tribună Presale (300 de bucăți)
350lei – Tribună (preț în ziua evenimentului)
1.300lei – Summit VIP Package (Dream T)*
755lei – Base Camp VIP Package (Dream T)**
* / ** Pachetele Meet & Greet sunt valabile doar însoțite de un bilet de eveniment. Acestea se achiziționează separat.
Taxa de procesare: 6% lei / bilet.

Venind de fiecare data cu ceva nou din punct de vedere muzical si abordand mai multe stiluri simultan, Devin Townsend a urmat calea spre succes, acest lucru demonstrandu-l ultimii 25 de ani in care Devin Townsend si-a marit publicul considerabil.

In ultimii ani, succesul si experienta acumulate de Devin i-au oferit puterea de a-si controla propriul destin creativ. Noul sau album, “Empath”, este definit ca o noua forta muzicala unica, aflata in afara oricarui gen clasic cunoscut de om.

Empath”, dupa cum sugereaza numele, e un album care permite audientei sa simta o varietate de emotii. De asemenea, cantitatea masiva de artisti implicati e un rezultat al nevoii de afirmare si actualizare a ceea ce Devin Townsend incearca sa faca de ani intregi.