24 Oct 2021
spot_img

Asculta noul single E-Force, Traumatized

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Traumatized“, noul single semnat de trupa canadiana E-Force (thrash metal) poate fi ascultat mai jos. Melodia este inclusa pe viitorul album de studio, intitulat “Mindbender“, ce va fi lansat pe 19 noiembrie 2021, sub egida Mighty Music.

E-Force a luat fiinta in 2001, cand basistul si in acelasi timp solistul Eric Forrest si-a incetat colaborarea cu celebrii Voivod, grup din care facea parte din 1994.

Cu un stil thrash cu multiple influente, E-Force prezinta un sound in care se poate regasi amprenta Voivod pusa de Forrest, nelipsind in structura muzicii lor parti ce amintesc de “Negatron” (1995), sau segmente progresive dintr-un peisaj comun cu cele folosite pe “Phobos” (1997). De cele mai multe ori in concerte, E-Force isi adauga in playlist cateva piese de pe aceste doua albume Voivod.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Fleshgod Apocalypse si Omnium Gatherum vor sustine doua concerte in Romania

Formatia italiana Fleshgod Apocalypse va sustine un turneu prin Europa in perioada septembrie - noiembrie 2022. Initial, trupa Ex...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X