Concert Foreigner la Arenele Romane din Bucuresti

56

Super grupul american Foreigner revine in Romania pe 29 mai 2022, la Arenele Romane din Bucuresti. Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare pe 2 iulie 2021, la ora 10:30 pe iabilet.ro.

Biletele concert Foreigner la Arenele Romane din Bucuresti:

– VIP (cu loc) – 319 lei earlybird (primele 200), 349 lei in presale si 370 lei la intrare.
– Teren (fara loc, in fata scenei) – 229 lei earlybird (primele 200), 259 in presale si 280 la intrare.
– Acces General (cu loc) – 139 lei earlybird (primele 200), 159 in presale si 180 lei la intrare.

Pentru biletele “cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil. Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Foreigner se numara printre cele mai populare si longevive formatii de rock din lume, chiar daca au mai avut momente de pauza. In cei peste 40 de ani, de activitate, bazele formatiei fiind puse in 1976 de catre Mick Jones, au avut 10 materiale discografice care au primit multiple Discuri de Platina, vanzand in total peste 80 de milioane de albume in toata lumea.

Printre piesele de marca semnate Foreigner amintim “Cold As Ice”, “Feels Like the First Time”, “Say You Will” si bineinteles hit-ul care a ajuns pe prima pozitie in topuri din intreaga lumea “I Want To Know What Love Is”.