24 Mar 2023

Concert Akral Necrosis in club Quantic

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Pe 10 iunie 2021, Akral Necrosis va concerta in gradina de vara a clubului Quantic din Bucuresti. Blackerii bucuresteni pregatesc un setlist care cuprinde in intregime ultimul lor album “The Greater Absence“.

Bilete se pot achizitiona din reteaua iabilet.ro la pretul de 50 de lei. Strict in limita disponibilitatii, acestea vor putea fi achizitionate fizic si la intrarea in zona de concert la pretul de 60 de lei.

The Greater Absence” este al treilea si cel mai lung material din istoria Akral Necrosis, avand o durata de ascultare de peste o ora. Albumul a fost primit cu recenzii foarte favorabile atat in Romania, cat si in strainatate si este considerat de vocea grupului, Octav Necrosis, ca fiind cel mai complex material lansat de trupa pana in momentul de fata, atat muzical, cat si liric.

Evenimentul se organizeaza respectand toate normele in vigoare la data la care are loc acesta. Regulile de participare vor fi anuntate si completate pe masura ce se vor anunta public.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Vulture Industries a lansat videoclipul noului single, New Lords of Light!

Norvegienii de la Vulture Industries (avant-garde / progressive metal) au lansat videoclipul piesei "New Lords of Light", inclusa pe...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img