Urmareste noul videoclip Fluturi Pe Asfalt, Tot

97

Trupa de post rock Fluturi Pe Asfalt a lansat videoclipul noului single, “Tot“. Acesta a fost compus si inregistrat in 2019, in componenta Robert Motoc – tobe, Andrei Ionescu – bass, Andrei Gheorghiu – chitara si Somnusor – chitara / voce. De partea de mix si masterizare s-a ocupat Vladimir Ivanov (Am Fost La Munte si Mi-a Placut, Pinholes, Nava Mama) .

Fluturi pe Asfalt a luat fiinta in anul 2009, in Cluj Napoca, iar dupa o perioada de acomodare si cimentare a stilului, au debutat pe scena la inceputul anului 2010. Odata cu lansarea albumului de debut, “Reconstituire” (2012), formatia s-a mentinut un secret bine pastrat in rândul comunitatii underground din Romania, creandu-si in proces un statut de cult.

Al doilea album, “Munti sub Mari“, a aparut in 2016 si aduce un sunet mai dens si intunecat in stilul Fluturi pe Asfalt, cu versuri ce sintetizeaza iluzii nostalgice fara forma.

De-a lungul anilor, formatia a cantat alaturi de Luna Amara sau Alternativ Quartet, dar si alaturi de nume de pe scena internationala ca Gifts From Enola, Mental Architects sau Tides From Nebula.