19 Jan 2022
spot_img

MBP a lansat videoclipul piesei Silence

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Trupa bucuresteana MBP a lansat videoclipul primului single de pe noul EP care va iesi in cursul acestui an. Melodia se intituleaza “Silence” iar clipul poate fi urmarit mai jos.

Piesa a fost inregistrata, mixata si masterizata de catre Marius Costache in studioul Studio 148 din Bucuresti in perioada ianuarie – martie 2020.

MBPMihai Barbu Project a luat nastere din initiativa lui Mihai Barbu in toamna anului 2017. Aceasta si-a creat propriul stil muzical prin imbinarea elementelor de progressive si ambient metal, reusind astfel sa aibe un sunet modern si complex.

MBP a lansat pe platformele de streaming, albumul de debut, intitulat “A Lifetime
Consequence“, ce contine un material muzical cu o durata de peste 80 de mi minute. Piesele ataca conflictul interior al artistului si pacea regasita odata cu finele compozitiei.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Annihilator, Romeo Delight

Annihilator, probabil cea mai cunoscuta formatie de metal din Canada, va lansa pe 18 februarie 2022, noul album intitulat...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X