26 Oct 2021
spot_img

Concertul Slipknot de la Bucuresti a fost anulat

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Ca urmare a situatiei create de epidemia de coronavirus Covid-19, concertul pe care formatia americana Slipknot urma sa-l sustina in Romania pe 27 iulie 2020, la Romexpo a fost anulat.

De fapt, intreg turneul Slipknot a fost anulat pentru ca majoritatea tarilor europene au interzis evenimentele majore. Organiatorul lucreaza alaturi de trupa pentru a gasit o alta data posibila pentru Bucuresti insa pana atunci a hotarat ca este mai bine sa returneze banii platiti pe bilete sub forma de vouchere valabile la orice show organizat de Metalhead sau BestMusic de anul acesta sau din 2021. Voucherul este valabil pana pe 31 septembrie 2021.

Cei interesati trebuie acceseze site-ul iabilet.ro/retur sa urmati instructiunile si veti primi voucherul din partea iabilet.ro in maxim 14 zile. Acest voucher permite si optiunea de rest, asa ca poate fi fragmentat pe mai multe evenimente. Dupa fiecare folosire veti primi automat un alt voucher cu diferenta.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert WASP la Arenele Romane din Bucuresti in mai 2022

Dupa anularea turneului “1984 to Headless“, americanii de la WASP vor ajunge pana la urma la Bucuresti in cadrul...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X