6 Oct 2022

Asculta Wasted on You, primul single inclus pe noul album Evanescence

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

La trei ani de la aparitia lui “Synthesis” (2017), formatia americana Evanescence va lansa cel de-al 5-lea album, intitulat “The Bitter Truth“. Primul single de promovare, “Wasted On You“, a avut premiera astazi si poate fi ascultat mai jos.

Evanescence este una dintre cele mai iubite si apreciate trupe rock americane, in care vocea celebrei cantarete Amy Lee innobileaza piesele care le-a adus celebritatea.

Cu albume vandute in zeci de milioane de exemplare in intreaga lume, muzica Evanescence a fost rasplatita cu numeroase nominalizari si premii internationale, printre care doua Grammy-uri primite in anul 2004 pentru piesa “Bring Me To Life”, la categoriile “Best New Artist” si “Best Hard Rock Performance”.

Albumul “Fallen” a ramas si in ziua de azi in topul preferintelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platina in intreaga lume. “Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reusit sa ramana in top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an.
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Depeche Mode pe Arena Nationala din Bucuresti!

Depeche Mode revine la Bucuresti pe 26 iulie 2023,pe Arena Nationala. Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X