12 Aug 2022

Asculta noua melodie Machine Head, Circle The Drain

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Machine Head a lansat, in format digital, noua melodie, intitulata “Circle The Drain”. Piesa este produsa de Robb Flynn in colaborare cu Zach Ohren (All Shall Perish, Suicide Silence) si a fost inregistrata in studioul Sharkbite din Oakland, California.

Machine Head revine la Bucuresti (club Quantic) pentru un concert special de 3 ore, structurat in doua parti. In prima parte va fi prezentat albumul de debut, “Burn My Eyes” (1994), iar in partea secunda alte piese de rezistenta din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic “Catharsis” (2018).

Evenimentul va avea loc pe 12 mai 2020, iar biletele, in numar limitat, se pun in vanzare pe 18 septembrie 2019, exclusiv prin AmBilet.ro.

Alaturi de Robb Flynn, liderul trupei, pe scena ii vom vedea la lucru pe basistul Jared MacEachern, care s-a alaturat trupei in 2013, pe chitaristul Logan Mader si bateristul Chris Kontos , ultimii doi aparand pe clasicul “Burn My Eyes“.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Russian Circles a lansat videoclipul Gnosis

Dupa o pauza de trei ani americanii de la Russian Circles (post-metal) au anuntat ca vor lansa un nou...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X