Videoclip nou Hexvessel, Demian

31

Formatia finlandeza Hexvessel, ne invita sa urmarim videoclipul noului single, intitulat “Demian“. Piesa este inclusa pe albumul “Kindred” programat spre lansare pe 17 aprilie 2020, sub egida Svart Records.

Pentru acest disc, Hexvessel a revenit in studioul din Tampere, Finlanda unde a fost inregistrat clasicul “No Holier Temple“. Materialul a fost masterizat in Marea Britanie de cunoscutul John Davis (The Killers, Gorillaz, Led Zeppelin, Lana Del Rey).

Cu un artwork realizat de artistii Thomas Hooper (Neurosis, Converge si Doomriders) si Richey Beckett (Metallica, Foo Fighters, Robert Plant), “Kindred” este un album care cheama intr-o clatorie intima si edificatoare.

Solistul si compozitorul Mat McNerney a declarat despre aceasta melodie: “Demian” is in a sense the true message in everything we do with Hexvessel. It’s about finding the sense of holiness within and discovering the magic in the universe, which is within us all. It’s about breaking on through to the other side.”

Hexvessel este proiectul lui Mathew “Kvohst” McNerney (originar din Marea Britanie), cunoscut ca si vocal al trupei cult black metal Dodheimsgard si al trupei avangardiste Code. Stilul muzical adoptat de Hexvessel este denumit psychedelic forest folk, dar il putem asemana cu un folk-rock cu influente medievale. Formatia a fost nominalizata de doua ori la premiile Grammy din Finlanda.