26 May 2022
spot_img

In Mourning concerteaza la Rockstadt Extreme Fest 2020

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

In Mourning, formatia suedeza de progressive melodic death metal, este noua confirmare pentru Rockstadt Extreme Fest 2020. Evenimentul, ajuns la cea de-a opta editie, va avea loc in perioada 30 iulie – 02 august, la baza Cetatii Rasnov, terenul de Biatlon.

Pana in prezent la Rockstadt Extreme Fest 2020 au confirmat Cattle Decapitation, Dyscarnate, In the Woods…, Kampfar, Mayhem, Despised Icon, Kataklysm, Death Angel, The Black Dahlia Murder si Rotting Christ.

In Mourning a luat fiinta in 2000, in Falun, Suedia si are la activ cinci albume bine primite de industria muzicala, de la debutul “Shrouded Divine” (2008) si pana la “Garden of Storms” (2019).

Descrisa initial drept o formatie cu influente goth, cautarile muzicale au dus trupa, in timp, catre zona melodic si progressive death metal, ajungand sa fie adeseori descrisa drept unul dintre numele iconice ale scenei progressive melodic death internationale sau, dupa unele opinii, drept succesori ai Opeth.

In Mourning aduc insa o abordare muzicala mai directa, care a avut initial accente de doom, transformate in timp intr-o directie melodioasa, pusa in valoare de compozitii complexe. Ca rezultat, piesele au ajuns sa fie difuzate in toate colturile lumii si sa aduca trupei vanzarea a peste 10.000 de albume.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Karl Sanders (Nile) a lansat melodia The Sun Has Set on the Age of Man

Dupa o pauza de 13 ani, Karl Sanders, liderul trupei Nile (technical death metal), va lansa un nou album...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X