7 Dec 2021
spot_img

Jinjer a lansat videoclipul Judgement (& Punishment)

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Pe 25 octombrie 2019, dupa o pauza de 3 ani de la aparitia lui “King of Everything” (2016), Jinjer va lansa pe 25 octombrie 2019, noul album de studio intitulat “Macro“. Acesta contine noua melodii si este a doua realizare a ucrainienilor din acest an, in luna ianuarie fiind lansat EP “Micro“.

Macro” este distribuit sub egida Napalm Records in formatele CD, vinyl, digital album si deluxe box iar noi va invitam sa urmariti noul videoclip de promovare, “Judgement (& Punishment)“.

Tracklist “Macro”:

01. On the Top
02. Pit of Consciousness
03. Judgement (& Punishment)
04. Retrospection
05. Pausing Death
06. Noah
07. Home Back
08. The Prophecy
09. IainnereP

Formata in anul 2010, dupa ce Tatiana Shmailyuk a devenit solista trupei, Jinjer si-a castigat in scurt timp titlul de cea mai buna trupa de metal din Ucraina. Cu influente precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordeaza un mix inteligent de progressive si groove metal impodobit cu elemente funk, raggae si jazz.

Dedicati in totalitate muzicii pe care o creeaza, ucrainenii de la Jinjer au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind “King of Everything”.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert Nightwish in august 2022, la Romexpo

Formatia finlandeza Nightwish va concerta pe 1 august 2022, la Romexpo. Showul face parte din turneul "Human. :II: Nature",...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X