27 Sep 2022

Kistvaen deschide concertul Watain din club Quantic

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Watain, una dintre cele mai controversate formatii de black metal,va concerta pe 8 mai 2019, in clubul Quantic din Bucuresti. Evenimentul face parte din turneul “Eastern Eclipse” iar in deschidere vor canta Kistvaen (depressive black metal).

Kistvaen, considerata ca prima trupa romaneasca adepta a sonoritatilor depressive black metalce, ce a avut ca surse de inspiratie formatii precum Silencer, Shining sau Bethlehem.

Cu doua albume la activ (“Unbekannte” ‎- 2010 si “Desolate Ways” – 2014) si zeci de concerte alaturi de trupe romanesti si straine, Kistvaen este un nume pe care nu trebuie sa il ratezi intr-un concert. Anul trecut, Kistvaen a aniversat 10 ani de activitate printr-un turneu avand la baza show-uri concept.

Cu peste doua decenii de activitate, Watain a generat multe controverse de-a lungul timpului, fiind una dintre putinele formatii care au declarat ca ideologia si muzica lor se bazeaza pe asa numitul curent teist al satanismului, curent care il considera pe Satan o divinitate ce trebuie venerata.

Erik Danielsson, cel care a pus bazele trupei a declarat ca Watain a aparut pentru ca de pe scena muzicala lipseau formatiile de black metal care chiar traiau in spiritul ideologiei black metal.

Influentati de formatii precum Bathory, Mayhem sau Mercyfull Fate, Watain a a ajuns un nume important al scenei black metal iar acum au devenit la randul lor artisti care influenteaza noul val de trupe ce abordeaza acest gen.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Devin Townsend a lansat videoclipul noului single, Call Of The Void

“Call Of The Void“, noul videoclip Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Lightwork”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X