Costin Chioreanu are un nou proiect muzical, ARAC

132

Costin Chioreanu (Twilight 13 Media) a anuntat prin intermediul paginii personale de facebook, costin.chioreanu, ca are un nou proiect muzical. Acesta poarta numele ARAC si alaturi de Costin mai evolueaza doi muzicieni uimitori, Sofia Sarri si Adrian Tabacaru.

Nascut in Romania, designerul Costin Chioreanu este recunoscut, in principal, in afara granitelor pentru puterea sa de a exprima nevazutul in termeni grafici. Este un adevarat OM si un artist care nu ezita sa ajute atunci cand este nevoie.

Multi oameni din preajma sa au cautat sa explice ce anume l-a influentat pe Costin Chioreanu pentru a prezenta lumii acea manifestare a lucrurilor care nu se vad. Unii au pus totul pe seama sangelui si a descendentei sale dintr-o familie cu origini transilvanene, acel tinut care ne indeamna pe toti la asocieri cu socoteli mistice. Altii au crezut ca puterea de expresie a venit odata cu el in lumea fizica, din spatele cortinei care acopera acel necunoscut de nepatruns.

Abilitatile lui Costin Chioreanu in dimensiunea expresiilor vizuale au mers in tandem cu fervoarea pe care avut-o inca din copilarie fata de cea mai intunecata muzica, heavy metal-ul. Treptat, a ajuns sa se integreze printre acei idoli, compozitori de sonoritati intunecate, iar astazi il gasim in cele mai inalte cercuri formate de muzicienii preocupati de astfel de latura.