Siska deschide concertul Whitesnake de la Arenele Romane

45

Anul 2019 vine cu un nou album Whitesnake, cel de-al 13-lea din cariera formatiei, care urmeaza sa apara la Frontiers Music. Succesorul lui “The Purple Album” (2015) poarta numele “Flesh & Blood” si va avea lansarea pe 10 mai 2019, sub egida Frontiers Music.

Discul a fost inregistrat in formula David Coverdale (voce), Reb Beach (chitara), Joel Hoekstra (chitara), Michael Devin (bass), Tommy Aldridge (tobe) si Michele Luppi (clape).

“Flesh & Blood” va fi promovat printer-un amplu turneu european iar pe 1 iulie 2019, Whitesnake va concerta la Arenele Romane din Bucuresti. In deschidere va urca pe scena Siska.

Siska e o formatie de hard rock infiintata in octombrie 2015. Bazele trupei au fost puse de Mattia Sisca, chitarist care a cantat alaturi de Blaze Bayley (Iron Maiden – a fost si chitaritul principal pentru turneul sau), Jennifer Batten (Michael Jackson), Dennis Stratton (Iron Maiden), Michael Angelo Batio si multi altii. A sustinut concerte in Europa si America de Sud ca headliner si supporting band cu Lunar Explosions si alti artisti internationali.

Primul clipe al trupei, “Sally”, a fost primul filmat de o trupa de rock in “Staglieno Cemetery” din Genova (IT). Locatia face parte din patrimoniul UNESCO.

In septembrie 2016 Siska a avut primul turneu in Brazilia alaturi de Tim Ripper Owens (Judas Priest, Iced Earth, Malmsteen), cantand in cadrul multor show-uri sold out si castigand inimile rockerilor brazilieni. In cadrul turneului a urcat pe scena unor locatii in care mai cantasera formatii ca Europe, Vince Neil (Motley Crue), Megadeth, Skid Row, membrii Guns n’ Roses, membrii Kiss, Epica, Firehouse, Richie Kotzen, Kip Winger, Danger Danger, Angra, Firehouse, Steve Morse, Michael Angelo Batio si multi altii.

In mai 2018 Siska a lansat doua single-uri: “Nothing left to say” si “Waiting now”. In acelasi timp Siska a fost aleasa de legendara formatie Skid Row sa mearga in turneul european United World Rebellion.

In Iulie 2018 trupa a urcat pe scena Metalhead Meeting la Arenele Romane din Bucuresti unde a cantata in fata a mii de oameni alaturi de formatii precum Children of Bodom, Sonata Arctica, Epica, Soulfly si multe altele. Pe 13 Iulie 2018 Siska a lansat primul album, “Romantic Dark and Violent”, prin Big Tuna Records.