Vulture Industries, Helheim si Madder Mortem concerteza in Romania

87

Vulture Industries si Helheim, alaturi de Madder Mortem, vor sustine pe data de 25 aprilie 2019, un concert in Bucuresti, in Club Quantic, iar pe 26 aprilie 2019 in Cluj-Napoca, in Flying Circus.

Helheim, ajunge pentru prima data la Bucuresti si Cluj-Napoca in timp ce Vulture Industries revine dupa ce a sustinut, in 2017, primele concerte foarte bine primite de fanii din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Pret bilete concert club Quantic, Bucuresti:

59 lei – Earlybird (pret pentru primele 100)
69 lei – Presale (pret pana pe 24 aprilie, inclusiv)
85 lei – Acces (pret in ziua evenimentului, atat online cat si la intrare)

Pret bilete concert Flying Circus, Cluj-Napoca:

49 lei – Earlybird (pret pentru primele 100)
59 lei – Presale (pret pana pe 25 aprilie, inclusiv)
75 lei – Acces (pret in ziua evenimentului, atat online cat si la intrare)

Biletele sunt disponibile exclusiv prin wAmBilet.ro. Copiii cu varsta pana in 7 ani au acces gratuit – cu insotitor posesor de bilet valabil. Copiii cu varsta peste 7 ani ai pana in 16 ani au nevoie de bilet la pret intreg si de insotitor posesor de bilet valabil.

Vulture Industries (Avant-garde / Progressive Metal), si-a inceput activitatea in 1998 in Bergen (Norvegia) sub denumirea de Dead Rose Garden, iar in 2003 au decis sa treaca la actuala denumire. Vulture Industries si-a format o baza de fani in Romania cu ocazia concerteleor pe care trupa le-a avut in anii precedenti, fapt pentru care tara noastra nu a fost ocolita cu ocazia acestui nou turneu al trupei.

Helheim, pionierii metal-ului norvegian viking, a fost fondata in 1992 de catre V’gandr (bas, vocal) si H’grimnir (chitara, vocal), la care s-a alaturat si bateristul Hrymr. Pentru configuratia actuala a trupei, in anul 2008 li se alatura chitaristul Noralf (guitar). Trupa a inceput sa cante mai intai pe la festivaluri locale, lansand demo-ul lor de debut in 1993, distribuit doar in Norvegia.