27 Sep 2022

James Hetfield (Metallica) a devenit actor de filme!

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

James Hetfield, solistul trupei Metallica in varstă de 55 de ani, a jucat in filmul “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile“, o biografie a ucigasului in serie american Ted Bundy.

Filmul va avea premiera pe 26 ianuarie 2019, in cadrul festivalului Sundance. Muzicianul joaca in acest film primul sau rol dramatic, al ofiterului Bob Hayward, cel care l-a arestat pe celebrul criminal in serie in 1975, cand l-a tras pe dreapta si a descoperit in automobilul acestuia niste unelte folosite la un jaf, dar a suspectat ca are de-a face cu autorul unor infractiuni mai grave.

Reamintim ca Metallica va concerta pe 14 august 2019, pe Arena Nationala din Bucuresti. Concertul face parte din cadrul turneului Worldwired iar in deschidere vor evolua formatiile Ghost si Bokassa.

La doar o zi dupa punerea in vanzare generala a biletelor, concertul Metallica de la Bucuresti este Sold Out. Anterior, fanii au putut cumpara un numar limitat de bilete in cadrul campaniei “presale”.

Dupa seria de concerte indoor din 2017 – 2018 ce a depait recorduri in 29 de locuri de pe tot continentul, Metallica revine in Europa si Marea Britanie cu 25 de show-uri programate in peste 20 de ari.

Debutand pe 1 mai 2019 in Lisabona, turneul include orase in care Metallica nu a mai concertat de muli ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oara din 1988), Berlin, Moscova, Varovia, Bucuresti, Gothenburg, si chiar orase cu show-uri in premiera, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hameenlinna (Finlanda) si Tartu (Estonia).

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Devin Townsend a lansat videoclipul noului single, Call Of The Void

“Call Of The Void“, noul videoclip Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Lightwork”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X