Concert Carnifliate si Snogg in Yellow Club

38

Carnifliate, cea mai napraznica formatie din Slovenia, revine la Bucuresti pentru a concerta pe 3 februarie 2019, in Yellow Club (situat pe Lucretiu Patrascanu, numarul 1) incepand cu ora 20:00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Daca death metalul si grind-ul inseamna totul pentru tine, Carnifliate este genul de trupa care te face sa te urci pe pereti de la prima piesa. Concertul va face parte din primul lor turneu de anul acesta, in care vor prezenta noul album, “Disgusting Festivities”, ce urmeaza sa fie lansat in aceasta primavara.

Formatia Snogg porneste la drum in 2013, avand un nume imposibil de scris si de pronuntat, nume pe care ulterior si-l schimba in Snogg (“zapada”, in limba slovena) sub aceasta titulatura sustinand si primele concerte in formula Ulv – chitara, clape, voce, ritualuri si Morke – tobe, vrajitorii.

Etichetata ca “freeride black metal”, Snogg lanseaza in 2016 primul demo, poate unul din cele mai experimentale din ultimii ani, urmat de EP-urile “Qivitoq” si “Abeloth”. La randul lor, Snogg vor veni live cu un material nou, “Chhinnamasta”.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul si ste interzis accesul cu bauturi si mancare aduse din afara clubului. Fiind un eveniment marca Metal Under Moonlight (editia cu numarul 78), veti gasi in zona de concert si un stand cu muzica si merchandise.

Pretul unui bilet este de 20 de lei si poate fi achizitionat doar la intrarea in Yellow Club, in seara evenimentului. Acest concert este non-profit, iar toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

La Yellow Club se poate ajunge cu urmatoarele mijloace de transport in comun: metrou (statia Costin Georgian), RATB: 70, 79, 102, 253 (statia Lucretiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (statia Parc Titan).