4 Feb 2023

Concert Antimatter & Abigail in club Quantic

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

In urma cu patru zile Antimatter lansa “The Third Arm“, primul videoclip de promovare inclus pe noul album de studio, intitulat “Black Market Enlightenment”. Materialul va fi lansat pe 9 noiembrie 2018, fiind urmat de un amplu turneu de promovare care va ajunge si la Bucuresti.

Pe 21 martie 2019, Final Step Productions va invita la un show special al trupe britanice in club Quantic. Invitatii speciali sunt doom-deatherii de la Abigail, cu un inedit set acustic, special ales pentru acest eveniment. Nu este singurul concert Antimatter in Romania. Pe 19 martie 2019, britanicii vor concerta in Timisoara (Reflektor Venue) iar pe 20 martie, in Cluj-Napoca (Flying Circus).

Pret bilete concert Antimatter & Abigail in club Quantic:

30 lei (presale)
40 lei (la intrare si in ziua concertului)

Biletele vor fi puse in vanzare in foarte scurt timp via iaBilet.ro.

Antimatter a luat fiinta in 1997 la initiativa lui Duncan Patterson (fost membru Anathema) si Mick Moss. Dupa trei albume lansate, “Saviour” (2001), “Lights Out” (2003) si “Planetary Confinement” (2005), Patterson paraseste trupa pentru a infiinta proiectul Io in timp ce Moss a mai lansat trei albume de studio.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Slipknot a lansat videoclipul noului single, Bone Church!

Slipknot a lansat videoclipul noului single, intitulat “Bone Church”. Despre aceasta piesa trupa a declarat: "On the road, we...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img