S-au pus in vanzare abonamentele early-bird pentru festivalul Posada Rock 2019

58

Posada Rock 2019, cel mai vechi festival rock din Romania, va implini anul viitor 34 de ani si se va desfasura pe Stadionul Municipal din Campulung Muscel, in perioada 30 august – 1 septembrie 2019.

Festivalul ramane o rampa de lansare pentru trupele rock tinere, respectandu-si statutul de cel mai important festival concurs din tara, dar va oferi publicului si recitaluri cu unele dintre cele mai importante formatii rock din tara si strainatate.

Regii portughezi ai gothic metal-ului Moonspell, alaturi de omologii lor suedezi Tiamat si de revelatia progressive metalului scandinav Soen sunt primele trupe deja confirmate pentru Posada Rock 2019, iar surprizele sunt abia la inceput. Alte 6 formatii in recital (minimum un headliner si 2 co-headlineri) vor fi anuntate pe parcursul anului viitor. Lor li se vor adauga cei 10 newcomeri care vor participa la concursul care pune la bataie premii consistente.

Pret abonamente si bilete pe zile Posada Rock 2019

70 lei (500 de abonamente early-bird – valabil pana pe 1 octombrie 2018)
100 lei (1000 de abonamente pre-sale – valabil pana pe 1 ianuarie 2019)
130 lei (pre-sale 2)
70 lei (bilet valabil o zi – vor fi puse in vanzare la 1 august 2019)

Abonamentele pot fi achizitionate online direct de pe pagina festivalului www.posadarock.com si din reteaua www.iabilet.ro dar si in format fizic din Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00 – 22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociatia Rock Culture in parteneriat cu Primaria Municipiului Campulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii si Identitatii Nationale.