3 Dec 2021
spot_img

RoadkillSoda si Sinoptik incep turneul Stoner Extravaganza Tour 2018

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

RoadkillSoda si ucrainienii de la Sinoptik va pleca la inceputul lunii octombrie in turneul “Stoner Extravaganza European Tour 2018“. Acesta cuprinde 23 de orase din Ucraina, Ungaria, Slovacia, Croatia, Italia, Austria, Polonia si Romania si este organizat de Cavaleria Events si Kataphakt. Primul concert va avea loc pe 3 octombrie, in Kiev, turneul urmand sa se incheie pe 25 octombrie, in Biansko Biala (Polonia),

In Romania, Stoner Extravaganza European Tour va ajunge in urmatoarele orasele:

5 octombrie – Bucuresti
6 octombrie – Satu Mare
7 octombrie – Baia Mare
8 octombrie – Cluj-Napoca
9 octombrie – Oradea
10 octombrie – Timisoara

RoadkillSoda si-a inceput activitatea in 2011, iar pentru cei care au chef de iures, cauta un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocati in paradoxul de la mijloc, sound-ul trupei isi face treaba si gadila starea care trebuie.

Ceea ce a inceput ca un proiect intr-o camera obscura si plina de fum, a devenit treptat o trupa care reprezinta cu adevarat esenta rock’n’roll-ului, atat local, cat si in afara: vibe-ul anilor ’70 combinat cu riff-uri si solo-uri care iti fac piele de gaina, linii de bass grele, toate presarate cu o voce intensa si ritmuri care iti pun sangele-n miscare. In 2017, RoadkillSoda a lansat albumulul “Mephobia”.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Amorphis a lansat videoclipul noului single, The Moon

"The Moon", noul videoclip Amorphis, poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul "Halo" ce va fi...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X