Luna Amara a dat publicitatii coperta noului album, Nord

26

Formatia Luna Amara a dat publicitatii copera noului album, intitulat “Nord”, realizata de Costin Chioreanu de la Twilight13media (Green Carnation, At the Gates, Bloodway, Mayhem, Enslaved, Arcturus, Arch Enemy, Sigh). Zilele acestea trupa va oferi mai multe detalii despre album si despre turneul de lansare.

In luna mai, Luna Amara a dat publicitatii videoclipul piesei “Viu”, realizat de Anya Dimitrov si Vladimir Ivanov, de la BlueCat Studio, dupa o idee originala Luna Amara. Piesa compune treptat ideea fatalitatii omului modern si reda prin interogatii retorice o intreaga epopee a cautarii de sine. “Viu” aduce cu sine un numar nelimitat de invitatii catre un spectacol introspectiv, in care accesul este asigurat de simplul raspuns la intrebarea: “Ce ma face sa ma simt viu?”.

Reamintim ca pe 13 octombrie, la Castelul Bran, va avea loc expozitia “15 Keys to Secret Chambers”, semnata de Costin Chioreanu. Expozitia ofera vizitatorului prilejul de a descoperi Castelul Bran intr-o noua forma, una ivita prin caile imprevizibilului. Camerele castelului vor imprima astfel o noua perceptie privitorului, gratie lucrarilor expuse care vor transforma natura spatiului.

Perioada 13 octombrie – 30 noiembrie va fi dedicata necunoscutului magic cand oaspetii castelului sunt invitati sa treaca prin 15 portaluri bidimensionale ce ii vor indruma pe drumurile alese de instinct si ratiune. Cele 15 chei pot trimite invitatii catre spatii din castel care nu au mai fost patrunse pana atunci, iar unele dintre acestea pot atrage anumiti indivizi acolo pentru totdeauna. Umbla vorba in lume ca “imaginatia e puntea dracilor catre minte”, dar cum traim in vremuri in care mai intai cercetam si apoi (poate) credem, n-avem decat sa aflam.