26 Oct 2021
spot_img

Unflicted a lansat clipul Corporate side of the moon – Lyric Video

Citește și

RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Trupa bucuresteana Unflicted (alternative, post-grunge, stoner) a lansat noul lyric video al piesei “Corporate side of the moon” pe care il puteti urmari mai jos. Piesa a fost inregistrata, mixata si masterizata de Vladimir Ivanov @REAL Sound and Vision si BlueCat Studio iar clipul a fost realizat de Vlad Bara.

Unflicted s-a format in toamna anului 2015, iar in primele luni de la infiintare trupa a pus accent pe compunerea primelor piese. In scurt timp a fost inregistrat EP-ul “Exposed” si lansat videoclipul primului single, “Awake”. Formatia s-a bucurat de o crestere rapida in underground-ul romanesc, alternand prestatii live alaturi de nume consacrate ale scenei autohtone cu aparitii la posturi nationale de radio si TV.

Componenta Unflicted este urmatoarea: Vlad Pintilie – voce, Vlad Bara – chitara, Alexandru Goga – bass si Claudiu Loffler-Enescu – tobe.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Concert WASP la Arenele Romane din Bucuresti in mai 2022

Dupa anularea turneului “1984 to Headless“, americanii de la WASP vor ajunge pana la urma la Bucuresti in cadrul...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X