15 Aug 2022

Unflicted a lansat clipul Corporate side of the moon – Lyric Video

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Trupa bucuresteana Unflicted (alternative, post-grunge, stoner) a lansat noul lyric video al piesei “Corporate side of the moon” pe care il puteti urmari mai jos. Piesa a fost inregistrata, mixata si masterizata de Vladimir Ivanov @REAL Sound and Vision si BlueCat Studio iar clipul a fost realizat de Vlad Bara.

Unflicted s-a format in toamna anului 2015, iar in primele luni de la infiintare trupa a pus accent pe compunerea primelor piese. In scurt timp a fost inregistrat EP-ul “Exposed” si lansat videoclipul primului single, “Awake”. Formatia s-a bucurat de o crestere rapida in underground-ul romanesc, alternand prestatii live alaturi de nume consacrate ale scenei autohtone cu aparitii la posturi nationale de radio si TV.

Componenta Unflicted este urmatoarea: Vlad Pintilie – voce, Vlad Bara – chitara, Alexandru Goga – bass si Claudiu Loffler-Enescu – tobe.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Arch Enemy a lansat videoclipul piesei The Watcher

"The Watcher" noul videoclip Arch Enemy poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “Deceivers“, lansat de...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X