9 Aug 2022

Ordinul Negru a lansat piesa Oculta Kormos

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Ordinul Negru, formatia timisoreana de black metal, va lansa pe 30 iulie 2018, prin intermediul celor de la Loud Rage Music, noul album intitulat “Faustian Nights”. Artwork-ul este realizat de Alexandru Das iar cel de-al doilea single de promovare, dupa aparitia clipului “Killing Tristan”, este “Oculta Kormos” si poate fi ascultat mai jos.

Discul contine 8 piese si este centrat in jurul conceptului cartilor de tarot, a oracolelor din antichitate si insemnatatea lor, a lucrurilor magice si ascunse. Totodata va contine trimiteri la diverse arhetipuri precum Faust, Nero, Sfantul Augustin din Hippo si ritualuri legate de cultul lui Dionysus, Hecate sau Misterele din Eleusis.

Precedentul album de studio Ordinul Negru, intitulat “Sorcery of Darkness”, a fost lansat la finele anului 2015, la acelasi label. CD-ul s-a bucurat de reactii entuziasmante din partea fanilor genului dar si a presei de specialitate atat din tara cat si din strainătate.

Tracklist “Faustian Nights”:

1. Approaching The Door Of Damnation
2. Killing Tristan
3. The Apocalypse Through A Hierophant’s Eye
4. Oculta Kormos
5. Elder Magik
6. Faceless Metamorphosis
7. Sol Omnia Regit
8. Faustian Nights

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

The Mars Volta a lansat piesa Vigil – Audio

Formatia The Mars Volta revine dupa o lunga pauza, mai exact 10 ani, cu lansarea unui nou album de...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X