15 Aug 2022

Concert Ne Obliviscaris in club Rockstadt din Brasov

Citește și

RockStage Team
RockStage Team
Romanian online rock magazine, updated daily with the latest news, photo galleries, live reports, videos, gigs and festivals informations.

Australienii de la Ne Obliviscaris revin in Romania pentru a sustine un nou concert pe 16 noiembrie 2018, in clubul Rockstadt din Brasov. Evenimentul promoveaza ultimul albumul, “Urn”, al treilea din cariera si totodata un moment definitoriu in cariera unui grup ce a spart si a redefinit bariere muzicale.

Pret bilete concert Ne Obliviscaris in club Rockstadt, Brasov:

– Presale – 35 de lei (pana in data de 7 septembrie 2018)
– Regular – 45 de lei (inclusiv in ziua concertului, in limita numarului ramas disponbil)

Biletele sunt disponibile in reteaua Iabilet.ro sau local la club Rockstadt. In format electronic se pot achizitiona de pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Lansati in 2003, numele Ne Obliviscaris isi gaseste inspiratie in Argyll, Scotia, parte a mottoului Clanului Campbell, “forget not”. Inca din primul moment al existentei sale, Ne Obliviscaris a insemnat un colectiv de muzicieni exceptionali ce nu aveau sa urmeze calea traditionala a muzicii. Primul demo, “The Aurora Veil” (2007) a avut un impact masiv in comunitatea underground, mult mai departe de continentul australian, iar albumul de debut “Portal Of I” (2012) a ajuns in presa mainstream, laudat pentru abordarea cu totul aparte a muzicii progresive.

Ne Obliviscaris a continuat sa creasca odata cu lansarea lui “Citadel” (2014), adaugant influente avant-gardiste, jazz, flamenco sau progressive rock. In paralel cu succesul la nivelul critic si cu o baza masiva de fani in toata lumea, Ne Obliviscaris a ajuns si una din cele mai apreciate nume in materie de experienta live, concertand extins in intreaga lume si acum revenind pentru a treia oara in Romania.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Arch Enemy a lansat videoclipul piesei The Watcher

"The Watcher" noul videoclip Arch Enemy poate fi urmarit mai jos. Melodia este inclusa pe albumul “Deceivers“, lansat de...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X