27 Sep 2022

Amorphis concerteaza la Rockstadt Extreme Fest

Citește și

Pe 18 mai 2018, Amorphis a lansat cel de-al 13-lea album de studio, intitulat “Queen of Time”. Discul este mixat si masterizat de suedezul Jens Bogren (Goodbye To Gravity, Opeth, Kreator, Sepultura, Angra, Paradise Lost, etc.). Pentru promovarea noului produs Amorphis va pleca intr-un amplu turneu de promovare care va ajunge si in Romania.

Amorphis va concerta pentru prima data la Rockstadt Extreme Fest, evenimentul va avea loc in perioada 2 -5 august, in aceeasi locatie a Terenului de Biatlon de la baza Cetatii Rasnov, spatiu unde zeci de formatii internationale vor concerta pe parcursul a 4 zile. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

Un nume a carui baza de fani este de necontestat, dorinta a fost ca Amorphis sa concerteze drept unul din cei patru headlineri ai festivalului, circumstantele legate de programul trupei cat si logistica fortand ca acest show sa aiba loc in postura de co-headliner, in ziua de sambata, alaturi de Powerwolf.

“Queen Of Time” este deja considerat unul din cele mai bune albume ale anului si a fost inregistrat si compus alaturi de Olli-Pekka Laine, basistul din formula origina Amorphis, prezent pe primele sapte materiale discografice ale grupului finlandez.

“Sa fiu sincer, Oppu a fost solutia perfecta pentru a intregi componenta Amorphis. Cand am inceput sa cantam primele showuri impreuna, totul a fost atat de familiar. Implicarea sa a fost totala in ce priveste compozitia si aranjamentul acestor piese. Piesele sunt mult mai agresive, mai dinamice, mai complexe. Rezultatul este un Amorphis pe care nu l-ati mai auzit pana acum, a declarat Esa Holopainen, chiarist si membru fondat Amorphis.

Totodata, avem si o veste mai putin placuta. Datoria programului incarcat a membrilor Metal Allegiance, acestia concertand alaturi de nume etalon ale scenei internationale, formatia este nevoita sa anuleze intregul turneu european. Muzicienii regreta enorm decizia fortata, insa au promis ca un show in Romania va avea loc in viitorul apropiat. Dat fiind timpul scurt pana la editia din acest an, ne este imposibil sa gasim un inlocuitor potrivit.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Devin Townsend a lansat videoclipul noului single, Call Of The Void

“Call Of The Void“, noul videoclip Devin Townsend poate fi urmarit mai jos. Piesa este inclusa pe albumul “Lightwork”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X