Concert God Is An Astronaut in Kruhnen Musik Halle din Brasov

41

Grupul irlandez God Is An Astronaut revine in Romania, parte a turneului european pentru promovarea noului album, “Epitaph”, concertand in data de 3 octombrie 2018, la Kruhnen Musik Halle, in Brasov. Discul a fost lansat pe 7 aprilie, sub egida Napalm Records, in timp ce coperta este realizata intr-o maniera dark, melancolica de artistul francez Fursy Teyssier.

God Is an Astronaut este o trupa irlandeza de post-rock instrumental infiintata in 2002, an in care a fost lansat si albumul de debut, “The End of the Beginning”. Acesta a iesit pe piata sub propriul label “Revive Records”, decizie ce le-a permis sa detina integral controlul creativ asupra materialului.

Fiecare lansare discografica a insemnat propria calatorie sonica, iar “Epitaph” este descris drept o progresie a acestei calatorii, in acelasi timp pastrand elementele ce au definit God Is An Astronaut in toti acesti ani.

Dincolo de munca de studio, irlandezii au devenit cunoscuti totodata si prin reprezentatiile live, in care muzica este completata de proiectii vizuale provocatoare si intense. Show-urile lor au atras atat atentia criticilor muzicali, cat si a fanilor, care au contribuit la raspandirea interesului pentru trupa si formarea unui public loial in toata lumea.