In Real Colours canta in deschiderea concertelor Pyogenesis

21

Formatia suedeza In Real Colours va canta in deschiderea concertelor Pyogenesis din cadrul turneului “Romanian Soil” cu un recital de vintage psychedelic rock rupt parca din povestile rock n’ roll din anii ’60 – ’70.

Pyogenesis, trupa germana inclusa printre promotorii si inventatorii gothic metalului in varianta germana, se intoarce astfel in tara de care se leaga concertul lor de come-back din 2014, atunci cand Pyogenesis au revenit pe scena dupa aproape un deceniu de absenta, in cadrul festivalului November to Dismember. Intre timp, trupa germana a lansat doua albume foarte bine primite de public si de media de profil, ambele sub egida Hamburg Records / AMF Records.

Turneul Pyogenesis & In Real Colours este o co-productie Axa Valaha Productions si Hamburg Records, dupa urmatorul program:

20 aprilie – Cluj-Napoca – Flying Circus Club
21 aprilie – Timisoara – Daos Club
22 aprilie – Bucuresti – Fabrica Club

Biletele costa 55 lei in pre-sale, respectiv 65 lei la intrare. Acestea se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.