28 Nov 2022

Bucium a lansat videoclipul piesei Codrule, Maria Ta

Citește și

Trupa Bucium a lansat videoclipul piesei “Codrule, Maria Ta”, apartinand celui mai nou album al formariei, “Miorita”. Clipul face parte dintr-o trilogie vizuala care infatiseaza povesti concentrate pe acelasi personaj principal si poate fi considerata o continuare a videoclipului piesei “Frunza verde foi marunte”.

Construita pe o doina culeasa de Mihai Eminescu, “Codrule, Maria Ta” a fost prima piesa cu versuri de pe albumul conceptual “Miorita”. Procesul de scriere al muzicii a fost inceput de Andi Dumitrescu acum 20 de ani.

“Pentru mine, “Codrule, Maria Ta” este o poarta intre doua lumi, cu versuri simple, insa profunde, pline de ințelesuri, esenta tematica a intregului album: marea trecere. Este un cantec plin de suflet, pe care il cantam deseori in concerte”, spune Andi Dumitrescu (solist Bucium).

“Pentru a completa povestea spusa de versuri, ne-am propus sa lansam trei videoclipuri ce sunt legate de acelasi fir epic”, comenteaza Cristi Raducanu (tobosar Bucium).

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Urmareste noul videoclip Rammstein, Adieu!

Rammstein a lansat videoclipul noului single, intitulat “Adieu”. Piesa este inclusa pe albumul “Zeit” lansat pe 29 aprilie 2022. “Zeit”...
- Advertisement -spot_img

Articole similare

- Advertisement -spot_img
X